Galerii: Man United võttis piinliku kaotuse eest kodus revanši

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigas sai septembrikuise piinliku 3:5 kaotuse eest Leicester Citylt revanši Manchester United, võites koduväljakul peetud kohtumise 3:1.

Unitedi väravad lõid avapoolajal Robin van Persie ja Radamel Falcao, kolmas pall leidis nurgalöögijärgses olukorras tee võrku Leicesteri kaitsja Wes Morgani peast. Teisel poolajal lõi kaitsja Marcin Wasilewski küll Leicesteri eest ühe värava tagasi, kuid enamaks külalised võimelised polnud. United kerkis tabelis kolmandaks, möödudes Southamptonist, kes peab oma 23. vooru mängu Swansea vastu homme. Leicester on tabelis jätkuvalt viimasel kohal.

Liverpool alistas kodus 2:0 West Ham Unitedi, väravad lõid Raheem Sterling ja pikalt vigastuspausilt naasnud Daniel Sturridge. Liigatabelis kergitas see Liverpooli West Hamist mööda seitsmendale kohale. Viiendal kohal olev Tottenham oli võõrsil 3:0 parem West Bromwich Albionist, kaks väravat lõi Spursi selle hooaja säravaim täht Harry Kane ja ühe lisas Christian Eriksen.

Stoke oli kodus 3:1 parem Queens Park Rangersist, kübaratrikiga hiilgas ründaja Jon Walters. Sunderland alistas 2:0 Burnley ja Everton sai võõrsil 1:0 jagu Crystal Palace'ist. Newcastle alistas võõrsil 3:0 Hull City. Tänases viimases mängus kohtuvad Eesti aja järgi kell 19.30 tabeli kaks esimest Londoni Chelsea ja Manchester City.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles