Galerii: kahe Kongo põnevas duellis pääses poolfinaali Demokraatlik Vabariik

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aafrika jalgpallimeistrivõistluste esimene poolfinalist on Kongo Demokraatlik Vabariik, kes alistas veerandifnaalis 4:2 oma naaberriigi Kongo Vabariigi koondise.

Seejuures oldi vähem kui pool tundi enne mängu lõppu 0:2 kaotusseisus, kuna Fode Tore ja Thievy Bifouma viisid 62. minutiks Kongo Vabariigi juhtima. 65. minutil lõi Dieumerci Bokani aga ühe värava tagasi ning juba 75. minutil Jeremy Bokila viigistas. 81. minutil viis Joel Kimwaki juba Kongo Demokraatliku Vabariigi eduseisu ja 90. minutil vormistas Mbokani lõppseisu.

Kongo Demokraatlik Vabariik pääses Aafrika meistrivõistlustel poolfinaali esmakordselt pärast 1998. aastat. Nende poolfinaalivastane selgub homme toimuvast Elevandiluuranniku ja Alžeeria mõõduvõtust.

Täna on veerandfinaalis vastamisi veel Tuneesia ja korraldajamaa Ekvatoriaal-Guinea. Mäng algab Eesti aja järgi kell 21.30. Neljandas veerandfinaalis kohtuvad homme Ghana ja Guinea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles