Rocki vastane Balti liigas. Prienai Tonybet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: BBL

TÜ/Rocki korvpallimeeskond läheb Balti liiga kaheksandikfinaalis vastamisi Leedu meeskonnaga Prienai Tonybet. Mängitakse kaks mängu – 3. veebruaril kodus ja 12. veebruaril võõrsil.

Prienai Tonybetiga läks Rock vastamisi ka Balti liiga eelmisel hooajal. Siis poolfinaalis. Tookord kaotas Rock mõlemad mängud, 66:68 ja 71:82. Balti liiga finaalis jäi Prienai alla Siauliaile mõlemas mängus.

Selle hooaja Prienai on hoopis teine meeskond. Balti liiga alagrupiturniiril saadi 5 võitu ja 7 kaotust ning oma grupis neljas koht. Ettepoole said Valmiera, Lietkabelis ja Jekabpils, tahapoole jäid Eesti meeskonnad: TTÜ KK, Valga ja TLÜ/Kalev.

Meeskonnas on ainult leedulased. Balti liigas on meeskonna resultatiivsemad olnud Ovidijus Varanauskas (14,8 punkti mängus) ja Giedrius Staniulis (14,0, tema ka 7,4 lauapalli), kuid nüüdseks on mõlemad liidrid meeskonnast lahkunud. Varanauskas Juventusesse ja Staniulis Mazeikiaisse.

Üle kümne punkti tõid keskmiselt Balti liigas veel kahe meetri pikkused ründajad Paulius Vaitiekunas (10,7) ja Vidmantas Stragauskis (10,2), viimane on ka meeskonna parim kolmepunktiviskaja (71/26). Vaitiekunas ja veel üks ründaja Arnas Labuckas said kätte ka mängus keskmiselt üle viie lauapalli.

Leedu liigas, kus Prienail on hetkel tabelis 6 võitu ja 17 kaotust ning 9. koht (11 meeskonda), on lahkunud mängijate kõrval üks resultatiivsematest olnud Labuckas (14,6 punkti).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles