Video: Super Bowli dramaatiline lõpplahendus

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Super Bowli tänavuseks võitjaks krooniti New England Patriots, kes alistas esikohamängus 28:24 tiitlikaitsja Seattle Seahawksi. Poolajal rõõmustas Phoenixis pealtvaatajaid Katy Perry.
Super Bowli tänavuseks võitjaks krooniti New England Patriots, kes alistas esikohamängus 28:24 tiitlikaitsja Seattle Seahawksi. Poolajal rõõmustas Phoenixis pealtvaatajaid Katy Perry. Foto: SCANPIX

Super Bowli tänavuseks võitjaks krooniti New England Patriots, kes alistas esikohamängus 28:24 tiitlikaitsja Seattle Seahawksi.

Kohtumise esimesel veerandajal skoori ei tehtud. Teisel veerandajal pääses New England kaks korda juhtima, kuid vaheajale mindi viigiseisul 14:14. Kolmandal veerandajal tegi skoori vaid Seattle ning tiitlikaitsjad asusid 24:14 juhtima.

Viimasel veerandajal vedas New Englandi raskest seisust välja nende mängujuht Tom Brady, kes söötis kaks touchdowni ja viis meeskonna 28:24 võidule.

Kohtumise lõpus oli Seahawksil suurepärane võimalus ka kohtumine enda kasuks pöörata, kuid nende mängujuhi Russell Wilsoni söödu lõikas 20 sekundit enne kohtumise lõppu vahelt esimest hooaega liigas mängiv 24-aastane Malcolm Butler. Seahawks sai antud lahenduse eest ekspertidelt kõvasti kriitikat, kuna vastaste väravaala lähistel oleks otstarbekam olnud mängida jooksumängu.

Vaata videot siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles