Eesti uisutaja Mark Taru sai Austrias 16. koha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Taru.
Mark Taru. Foto: Red Bulli pressiteenistus

Eesti uisutaja Mark Taru osales nädalavahetusel Austrias, Wagrain-Kleinarlis peetud Riders Cupil ja sai individuaalarvestuses 16. koha.

Taru sai ajasõitudes 26. aja ning finaalides sõitis välja 16. koha. Eesti uisutaja tunnistas, et kukkus, kuid jäi kohaga rahule. «Olin esimene enda viimases sõidus, aga kahjuks kukkusin viimases kurvis. Kohaga olen tegelikult rahul, sest see parandas mu punktiseisu kõvasti ja andis palju enesekindlust järgmiseks etapiks,» muljetas Taru.

Jaanuari lõpus osales Taru USAs Red Bull Crashed Ice uisukrossi võistluste sarja esimesel etapil, kus ta sai 30. koha. Pärast Ameerikas sõidetud võistlust pidi Taru tulema end Eestisse ravima, sest tegi USAs endale veidike liiga. Austrias võisteldes aga tervis Tarule liiga suurt muret ei valmistanud. «Tundsin ennast üllatavalt hästi. Suutsin paari päevaga enda puusa paremini liikuma saada ja üleüldiselt töötas keha ka hästi,» rääkis Taru.

Austrias sai esikoha kohalik uisutaja Marco Dallago, teise koha sai Kanadat esindanud Dean Moriarity ja kolmanda koha viis koju soomlane Miikka Jouhkimainen.

Järgmisena osaleb Taru sel nädalavahetusel Helsingis sõidetaval Red Bull Crashed Ice sarja teisel etapil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles