Itaalia peatreener: eestlastel on 4-5 ohtlikku mängijat

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cesare Prandelli
Cesare Prandelli Foto: Raigo Pajula

Itaalia jalgpallikoondis saabus täna õhtul Tallinnasse, et kohtuda homme EM-valikmängus Eesti meeskonnaga.

Itaallased valmistusid valikmänguks kodus ning Tallinnas saapamaa mehed trenni ei teegi.

«Oleme näinud kahte viimast eestlaste mängu ning teame, et peame hakkama kohe pressima, kuna muidu võivad tekkida probleemid,» sõnas Itaalia koondise peatreener Cesare Prandelli pärast A. Le Coq Arenaga tutvumist toimunud pressikonverentsil. «Eestlastel on 4-5 mängijat, keda tuleb pressima hakata, et nad ei saaks mängu ehitama hakata.»

Kuna itaallaste juhendaja ei osanud mehi nimelist välja tuua, siis nimetas ta ohtlikemate eestlaste särginumbrid – 14, 9, 6, 7, 8 ehk Konstantin Vassiljev, Tarmo Kink, Aleksandr Dmitrijev, Sander Puri ja Andres Oper.

Pärast ebaõnnestunud MMi viidi Itaalia koondise koosseisus läbi mitmeid muutusi ning võistkonda kaasati ka palju uusi mehi.

«Paljudel meie mängijatel ei ole rahuvsvahelist kogemust ning eelkõige on tähtis, et mängiksime meeskonnana, kuid samas ei saa unustada ka tulemust,» lisas Prandelli. «Tõenäoliselt läheb veel aega, et korralikku meeskonda ehitada.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles