Chelsea müüs ühe poolkaitsja Saksamaale ja ostis Itaalia liigast teise

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juan Cuadrado.
Juan Cuadrado. Foto: SCANPIX

Jalgpallimaailma talvise üleminekuteakna viimastel tundidel vormistas ostu- ja müügitehingu Inglismaa kõrgliiga liider Londoni Chelsea, kui lisas meeskonda Juan Cuadrado ja loobus Andre Schürrle teenetest.

Suvisel MMil Kolumbiat esindanud Cuadrado eest maksti Itaalia kõrgliigaklubile Fiorentinale 35 miljonit eurot. 26-aastane Cuadrado sõlmis Chelseaga nelja ja poole aasta pikkuse lepingu. Tõenäoliselt liigub kokkuleppe osana lisaks ka äärepoolkaitsja Mohamed Salah hooaja lõpuni Fiorentinasse laenule. Itaalias on Cuadrado mänginud viis ja pool aastat, olles jõudnud kuuluda ka Udinese ja Lecce ridadesse. 85 liigamänguga jõudis ta Fiorentina särgis lüüa 20 väravat.

Saksamaa võidukasse MM-koondisesse kuulunud, ent Chelseas tänavu pingipoisiks jäänud Schürrle eest maksis Saksamaa kõrgliiga tabelis teisel kohal olev Wolfsburg Chelseale 22 miljonit Inglise naela. Poolteist aastat Chelseas mänginud Schürrle ei suutnud peatreeneri Jose Mourinho usaldust võita ning tänavu mahtus ta sensie hooaja jooksul liigamängudes algkoosseisu vaid viiel korral. Pooleteise aastaga jõudis 24-aastane Schürrle Chelsea särki kanda kõigi sarjade peale kokku 65 mängus ja lüüa 14 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles