Aganitsa ja Teppani koduklubi lõpetas kaotusteseeria

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Altotevere meeskonna temporündaja Andri Aganits mänguhoos.
Altotevere meeskonna temporündaja Andri Aganits mänguhoos. Foto: Altotevere Volley

Itaalia võrkpalliliigas alistas Andri Aganitsa ja Renee Teppani tiim Altotevere Citta di Castello pühapäeval tippklassi kuuluva Copra Piacenza ja lõpetas sellega seitsmemängulise kaotusteseeria. Aganitsa arvele jäi kolme geimiga 5 punkti (2 rünnakul, 2 blokis ja 1 pallingul), Teppan jälgis kohtumist varumeeste pingilt.

Piacenza läks mängu 1:0 ja 2:1 juhtima, kuid Altotevere suutis nimeka vastasega mängides seisu viigistada ja magusa võidu võtta. Otsustav viies geim võideti seejuures 9:11 kaotusseisust napilt 15:13. Vastase kõrgest mängutasemest annab tunnistust fakt, et maailma tugevaimas klubisarjas - Euroopa meistrite liigas jõudis Piacenza meeskond alagrupiturniirilt edasi play-offi, vahendas portaal volley.ee.

Teppan oli rõõmus, et üle pika aja on meeskonna mäng jooksma saadud: «Arvan, et peatreeneri vahetus on lihtsalt pinged maha võtnud ja muud valemit ei olekski välja tuua. Randazzo oli viimases mängus hoos ja Maric tegi ka oma ära.»

«Trennid on väga pikad ja kurnavad ning pole meest, kel tervisega probleeme ei oleks enam,» oli Teppani hääles murelik noot. Positiivsemalt jätkates sõnas ta: «Kui nüüd järgmises mängus peaks õnnestuma Latina vastu midagi korda saata, siis julgen juba väita, et me oleme üpriski ebameeldiv võistkond vastaste jaoks.»

SuperLega liider on Trentino Diatec (40 punkti), järgnevad Modena Volley (39) ja võrdselt 31 punktiga Treia Lube ning Verona. Altoteverel jätkab 10 punktiga 11. kohal. Järgmises voorus ootab Altotevere meeskonda kodumäng Latina Top Volley meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles