Rock näitas võimu, Tarvas võitles, ülejäänud langesid

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarva ja Pieno zvaigzde mäng.
Rakvere Tarva ja Pieno zvaigzde mäng. Foto: Sander Ilvest

Suure tõenäosusega jätkavad korvpalli Balti liiga veerandfinaalis vaid kaks Eesti klubi. Täna võõrsil Panevežysega kohtuval Kalev/Cramol on avamängust kaasas 14-punktiline võit, Tartu Rock võttis aga eile kodus peetud avavaatuses Prienai vastu 32-punktilise võidu.

Väike lootus on veel ka Rakvere Tarval, kes eile kaotas kodus Pieno Zvaigzdesile seitsme punktiga, lootusetu näib aga olukord avamängus võõrsil suure kaotuse saanud Rapla TYCO ja Pärnu jaoks.

Otse kaheksandikfinaali pääsenud Rocki peatreener Gert Kullamäe nimetas avamängus saadud edu poolaja võiduks (edasipääseja selgub kahe mängu tulemuste kokkuvõttes – toim), kuid oli rahul, et vahe kärises soliidselt suureks.

«Mäng jättis hinge kahetised tunded – rünnakul oli kõik hästi, kuid kaitses olid mõned momendid, mis jäid hinge kripeldama. Samas lubasime vastastel visata vaid 68 punkti ja see pole halb tulemus,» rääkis ta. «Suur edu on oluline, kuna kordusmängule läheme otse Frankfurdist eurosarja mängult. See pole lihtne.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles