Nelja mehe panusest jäi Balti liigas väheks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo vs Lietkabelis
Kalev/Cramo vs Lietkabelis Foto: Mihkel Maripuu

Nädalavahetusel korvpalli Ühisliigas Nižni Novgorodi üle suurepärase võidu saanud Kalev/Cramo langes eile Balti liigas konkurentsist, kui kaheksandikfinaali korduskohtumises jäädi võõrsil Leedu liigas kaheksandal kohal paiknevale Lietkabelisele alla 75:96. Kahe mängu kokkuvõttes olid leedulased paremad seitsme punktiga.

Kalevlased lubasid vastastel vaid 13 minutiga avamängu 14-punktilise edu nulli mängida ning viimase veerandaja alguses läks Lietkabelis lõplikult Eesti klubil eest.

«Seda ei saa öelda, et mehed ei võidelnud. Vastased said mängu enda kontrolli alla ning hoidsid ohje sisuliselt kõik 40 minutit,» sõnas kalevlaste juhendaja Alar Varrak pärast kohtumist. «Kui kolmandal veerandajal saime vastasele lähemale, siis järgnes jälle suur vahespurt. Nad said meist 12-13 rünnakut rohkem ja kui pool neist korviks realiseerida, on see juba 12–14 punkti. Meil oli igatpidi kehv päev ning neil laabus samas kõik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles