Alar Varrak: skoori vallas oleks soovinud rohkemate meeste panust

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak.
Alar Varrak. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Korvpalli Balti liigas Panevežyse Lietkabelisele kaotanud ja konkurentsist langenud Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak nentis, et täna suutsid skoori teha liiga vähesed mängijad.

«Seda ei saa öelda, et mehed ei võidelnud. Vastased said mängu enda kontrolli alla ning hoidsid ohje sisuliselt kõik 40 minutit,» sõnas kalevlaste juhendaja Alar Varrak pärast kohtumist. «Kui kolmandal veerandajal saime vastasele lähemale, siis järgnes jälle suur vahespurt. Nad said meist 12-13 rünnakut rohkem ja kui pooled neist korviks realiseerida, on see juba 12–14 punkti. Meil oli igatpidi kehv päev ning neil laabus samas kõik.»

Kalevlaste poolel hoolitsesid eile skooritegemise eest sisuliselt vaid neli meest. Rain Veideman, Gregor Arbet, Scott Machado ja Frank Elegar viskasid tiimi 75 punktist koguni 67. Ära tasub märkida ka kalevlaste 21 pallikaotust ning lisaks suudeti ründelauast võtta vaid viis palli.

«Meie poolt tegid neli meest oma ära. Oleksin soovinud skoori vallas teistelt suuremat panust,» märkis Varrak. «Meie poolt oli halb esitus ja Balti liiga play-off’is piisab ühest kehvast päevast, et konkurentsist välja langeda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles