Võimas võit: Klavan ja Augsburg alistasid vähemuses mängides võõrsil kuulsa Dortmundi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi jätkas Bundesligas suurepärast hooaega, alistades võõrsil 1:0 kuulsa, ent mõõnas vaevleva Dortmundi Borussia.

Mängu ainsa värava lõi 50. minutil Raul Bobadilla. Seejuures pidi Augsburg mängima viimased pool tundi kümnekesi, sest Klavani keskkaitsepartner Christoph Jancker sai Dortmundi tähtründaja Pierre-Emerick Aubameyangi takistamise eest punase kaardi.

Augsburg kerkis võiduga liigatabelis neljandale kohale, mis tagaks hooaja lõpus pääsu Meistrite liigasse. Liider on 46 punktiga Müncheni Bayern ja teist kohta hoiab tabelis 38 punktiga Wolfsburg, Münchengladbachi Borussial ja Augsburgil on võrdselt 33 punkti. Järgnevad 32 punktiga Leverkuseni Bayer ja 31 punktiga Schalke.

Kolm hooaega tagasi Saksamaa meistriks tulnud ja kahel viimasel hooajal teise kohaga lõpetanud ning vaid kahe aasta eest Meistrite liiga finaali jõudnud Dortmund on aga endiselt 16 punktiga liigatabelis viimasel kohal. 19 mängust on Dortmund sel hooajal võitnud vaid neli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles