Ennustusportaal: Eesti-Itaalia kohtumises lüüakse vähemalt kaks väravat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kink
Tarmo Kink Foto: Priit Simson

Täna õhtul kell 21.30 A Le Coq arenal algavas EMi valikmängus selgub, millised on Eesti šansid oma alagrupist edasipääsemiseks. Ennustusportaali TrioBet hinnangul peavad kohalikud fännid pettuma, sest ülivõimas Itaalia ei jäta võitu Eestile. 

Portaali professionaalsete ennustajate ehk bookmakerite arvates on väike tõenäosus, et Eesti koondis täna ühe värava siiski lööb. TrioBeti hinnangul on selleks väravakütiks kõige tõenäolisemalt Tarmo Kink. Siiski ei too vastaste väravasse löödud pall Eestile võitu, vaid on Itaalia enam kui kahe värava kõrval üksnes lohutusauhinnaks.

Itaalia esimese värava autoriks pakuvad TrioBeti jalgpallieksperdid suurima tõenäosusega kahte ründajat, Giampaolo Pazzini või Alberto Gilardino. Kumb lööb esimese, kumb teise värava, selgub juba täna õhtul, kuid tõenäosus, et nende meeste näol on tegemist kõige ohtlikemate vastastega, on TrioBeti hinnangul juba praegu üsna kindel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles