Video ja galerii: ränk kukkumine ja vigastus lõpetasid USA mäesuusatähe MMi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USAs Beaver Creekis toimuvatel mäesuusatamise maailmameistrivõistlustel kukkus rängalt USA täht Bode Miller, kes viidi seejärel operatsioonilauale.

37-aastane Miller tabas supersuurslaalomi rajal umbes 100 km/h kihutades ühte väravat ning saadud löök lennutas ameeriklase piirdeaedadesse. Milleri mõlemad suusad tulid jalast ning tõenäoliselt lõikas just üks neist tema säärde sügava haava. Miller suutis küll nõlvast ise alla laskuda, kuid viidi seejärel haiglasse ja seal selgus, et ta on rebestanud ka kõõlust.

Millerile tehti kohe edukas operatsioon, mille järel ta kirjutas ise Twitterisse: «Tunnen, et mul vedas, sest kõik võinuks palju hullemini lõppeda.» Milleri MM on mõistagi läbi ja ühes sellega kadus ka 37-aastase ameeriklase lootus kerkida vanimaks sportlaseks, kes on mäesuusatamises indviduaalalal maailmameistriks tulnud.

Vaata videot Milleri kukkumisest SIIT.

Supersuurslaalomi võitis austerlane Hannes Reichelt, hõbemedali sai kanadalane Dustin Cook ja pronksi prantslane Adrien Theaux.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles