Kehra käsipallurid kaotasid Balti liiga tiitlikaitsjale

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall.
Käsipall. Foto: Marko Saarm / Sakala

Käsipalli Balti liiga nädalavahetuse lõpetuseks kaotas HC Kehra/Horizon Pulp&Paper pärast võidetud avapoolaega tiitlikaitsja Minski SKA-le 26:30 (13:12). Enne põhiturniiri viimast nädalavahetust on mõlemal Eesti klubil head võimalused finaalnelikusse jõuda.

Kehralased alustasid pühapäeval hästi ning juhtisid 3:0 ja 7:3, kusjuures neli väravat oli juba ukrainlasest leegionäri Dmitri Jankovski arvel. Poolajavileks kahanes eduseis 13:12 peale ja veel teise pooltunni alguses juhtis kodumeeskond 15:13. SKA tegi aga 6:0 spurdi ja ehkki mäng võrdsustus, sai eelmise kahe aasta Balti liiga võitja tähtsa 30:26 võidu.

Võõrustajate parim skooritegija oli Marko Slastinovski 7 väravaga. Jankovski viskas 6, Viktor Skripak, Kaspar Lees ja Jevgeni Buinenko 3, Indrek Napsep 2 ning Rando-Juku Sirkas ja Jorma Käsper 1 värava. Vastaste parimana jäi Valgevene koondislase Kirill Knjazevi arvele 6 tabamust.

Teises pühapäevases kohtumises sai Riihimäe Cocks 35:30 (18:15) jagu Bresti HC Meškovist. Cocksi eestlastest viskasid Kristo Voika 7 ja Antti Rogenbaum 2 väravat. Kaotajate kasuks viskas Sergei Mihhaltšuk koguni pooled väravatest ehk 15. Põlva Serviti on enne otsustavat nädalavahetust Balti liigas 11 punktiga teisel, Kehra 8 punktiga neljandal kohal. Põhjalikumalt Balti liiga nädalavahetusest juba homme.

Järgmised mängud Balti liigas:

7. märts               15:00     Vilniuse VHC Šviesa – Riihimäe Cocks (Vilniuses)

7. märts               15:00     Minski SKA – Bresti HC Meškov (Minskis)

7. märts               18:00     Põlva Serviti – HC Kehra/Horizon Pulp&Paper (Põlvas)

8. märts               15:00     Vilniuse VHC Šviesa – HC Kehra/Horizon Pulp&Paper (Vilniuses)

8. märts               16:00     Põlva Serviti – Riihimäe Cocks (Põlvas)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles