Tartu Rock sõitis homsele euromängule Valmo Kriisata

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valmo Kriisa
Valmo Kriisa Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond peab homme võõrsil olulise kohtumise Eurochallenge sarja vahegrupis, kui kohtutakse Fraknfurdi Skylinersi meeskonnaga. Kui ülejäänud Tartu meeskond asus täna hommikul Saksamaa poole teele, siis haiguse tõttu jäi koju vanameister Valmo Kriisa.

«Mingisugune jama on kallal jah,» tunnistas eelmise nädala lõpus haigeks jäänud Kriisa Postimehele. «Eks ma mingisuguse viiruse olen külge hankinud. Viimased kolm päeva on ikka päris kehv olnud enesetunne. Ei julgenud sellises olekus olles meeskonnaga kaasa sõita, sest pärast on pool meeskonda haige,» selgitas Kriisa.

Rocki vanameister lisas siiski, et kui tervis peaks täna veel paremaks minema, saab ta homme hommikul meeskonnale järele sõita. «Eks ma vaatan seda õhtupoole - kui tervis läheb optimistlikumaks, siis sõidan ikka järgi, et meeskonnaga koos olla,» ütles Kriisa.

Kodusaalis kaotas Rock Frankfurdi meeskonnale 62:71. Tartu meeskonnal on enne homset K-vahegrupis kirjas üks võit ja kaks kaotust, sellega ollakse praegusel hetkel nelja meeskonna hulgas neljandal kohal. Skylinersil on kirjas kaks võitu ja üks kaotus, see annab hetkel neile vahegrupis esikoha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles