Kanepi: pean lihtsalt emotsioonid valla laskma

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi kohtumises Jelena Jankovic vastu.
Kaia Kanepi kohtumises Jelena Jankovic vastu. Foto: SCANPIX

Kaia Kanepi on USA lahtistel tennisemeistrivõistlustel heas hoos ning pärast Jelena Jankovici alistamist on ta jõudnud juba kaheksandikfinaali.

Pärast mängu tegid mõlemad tennisistid juttu ka New Yorgis valitsevast tugevast tuulest, mis segas ka mängu kulgu, kirjutab New York Times.

«Tingimused olid mängimiseks väga, väga rasked,» sõnas Jankovic. «Ausalt öeldes muutis see mul servimise raskeks.»

«Tingimused tegid mängimise raskeks. Sain palju punkte tuule tõttu ning ka tema sai palju punkte tuule tõttu. Tingimused olid meile mõlemale samad, kuid siiski oli raske mängida ning arvan, et me ei pakkunud kõige ilusamat mängu,» lisas Kanepi.

Lisaks kiitis Jankovic natuke ka Kanepit: «Ta sai tuulega minust palju paremini hakkama.»

Kui Kanepi võitis esimese seti kindlalt 6:2, siis teises teenis ta 7:6 võidu. Samas oli eestlannal võimalus kohtumine ka juba varem enda kasuks otsustada, kuna seisul 5:3 oli tal enda servil võimalik mäng enda kasuks pöörata.

«Ma ei arva, et see oli tuule tõttu vaid ma ise ei olnud vaimselt valmis,» sõnas Kanepi. «Pean lihtsalt oma emotsioonid valla laskma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles