Zenjov ja Torpedo said kontrollturniiri võidu eest karika

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov
Sergei Zenjov Foto: EJL

Koos Moskva Torpedoga Hispaanias treeninglaagris viibiv Eesti jalgpallikoondise ründaja Sergei Zenjov aitas koduklubi miniturniiri Pinatar Cupi võiduni, kui pärast võitu Moskva CSKA üle pisteti eile kotti Andres Operi ja Indrek Zelinski kunagine koduklubi Aalborg, kirjutab Soccernet.ee.

Kohtumine hetke Taani kõrgliiga kuuenda meeskonna vastu algas Torpedole kohe positiivsetes toonides, kui 20. minutiks olid Portugali ründaja Hugo Vieira tabamused Zenjovi koduklubi juba 2:0 ette viinud.

Sõprusturniirile omaselt andis Aalborg võimalusele ka mitmele noormängijale ning teise poolaja algul tõi üks usalduse teeninu taanlased ka mängu tagasi - seni Taani meistrisarjas vaid 89 minutit kirja saanud Viktor Ahlmann tegi 51. minutil seisuks 2:1, kuid seejärel hoidis Torpedo taga asjad korras ning enamaks Aalborgil jõudu ei jätkunud.

Sarnaselt CSKA mängule alustas Zenjov kohtumist algkoosseisus ning väljakul oldud 73 minutiga jõudis Eesti koondislane korda saata nii mõndagi - 26-aastase pärnaka saldole jäi nii kollane kaart kui kaks head võimalust, millest aga paraku väravavahi tõrjete või kerge ebatäpsuse tõttu skoor ei kasvanud. Kuigi debüütvärav jäi veel sündimata, võis ligi kuu aega tagasi Torpedoga liitunud Zenjov tööpäeva igati kordaläinuks lugeda - lisaks enda aktiivsusele võis ta pärast lõpuvilet koos tiimikaaslastega uhke trofee ümber Pinatar Cup 2015 võitu tähistada.

Venemaa kõrgliiga, kus Torpedo 17 vooru järel 12. kohta hoiab, naaseb talvepausilt märtsi alguses. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles