Kuutsemäel sõidetakse hooaja suurim mootorkelgukross

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mootorkelgukross.
Mootorkelgukross. Foto: Erakogu

14. veebruaril korraldab JK MOTO Kelgukeskus Kuutsemäe Puhkekeskuse suusanõlval juba traditsiooniks saanud mootorkelguürituse, nimeks Tartu Mill Snowcross 2015, kuhu on oodata huvitavaid osalejaid ja seda mitte ainult saanisõitjate seast.

Eeloleval laupäeval asuvad Kuutsemäel starti mitmed kiired sõitjad Soomest, Eesti parimad saanimehed ja ka rallisõitja Martin Kangur. Oma osalemisest on teada andnud ka tänavu Skandinaavias saanikrossidel tegusid teinud Kaur Tiisler ja quadisõitja Priit Järvloo, kes saavutas hiljuti kuulsal Le Touquet' liivakrossil Prantsusmaal koos hollandlase Marc De Vriesiga teise koha.

«Sõbrapäeval anname stardi saanikrossile, kus rada on 600 meetri pikkune ja staadionikrossi stiilis ning valmistatud 100% kunstlumest. See tähendab aga seda, et ilmastikuolud võistlust ei sega ning üritus toimub iga ilmaga ja täies mahus. Rada ise on rajatud suusanõlvale ning on pealtvaatajatele hästi jälgitav ja atraktiivne,» tutvustas atraktiivset võistlust ürituse organisaator Juhan Kärson. «Üritusele ootame palju osavõtjaid, kuna see on suurim ning ka hetkel ainuke kelguvõistlus Eestis, kuna teised rajad vaevlevad lumepuuduse käes. Võistlus tuleb kindlasti väga põnev ja vaatemänguline, kuna lisaks Eesti parimatele on oma osalemisest teada andnud ka kiired põhjanaabrid.»

Võistlusklasse on kokku kuus- Open, Hobby, Veteran, Junior, Beginner ning Naised, et kõik leiaksid vastavalt võimetele ja oskustele sobiva võistlusklassi.

Võistlussõitude algus on kell 12.00 ja üritus on pealtvaatajatele tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles