Aaslav-Kaasik tuli Euroopa meistriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lembit Aaslav-Kaasik.
Lembit Aaslav-Kaasik. Foto: Internet

Neljaetapilise võidusõidupaatide F-125 klassi EMi tiitli saatuse otsustas viimane start Itaalias Borettos. Enne seda oli veel kolmel mehel võimalus kuld võita: Lembit Aaslav-Kaasikul, Claudio Fanzinil ja käesoleva aasta maailmameistril Manuel Zambellil.

Zambelli oli võitnud Borettos esimesest kolmest sõidust kaks ning Lembit Aaslav-Kaasik ühe. Aaslav-Kaasikul oli seega tiitli võitmiseks vaid üks võimalus – võita viimane start ja sellega sai ta hakkama.

Esialgsetel andmetel jäid Zambelli ja Fanzini kokkuvõttes võrdsete punktidega jagama teist kohta.

EM toimus nagu varem mainitud neljaetapilisena. Esimene etapp, mis pidi maikuus toimuma Borettos, jäi üleujutuse tõttu ära. Seejärel võisteldi Rootsis, Saksamaal ja nädal aega tagasi Itaalias Auronzos.

Aaslav-Kaasik oli esimesel etapil kolmas, teisel teine ja kolmandal teine. Nüüd Borettos ta võitis ning saavutas kokkuvõttes hinnatud Euroopa meistritiitli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles