Mike Tysoni minevikust tuli välja järjekordne must peatükk

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mike Tyson.
Mike Tyson. Foto: SCANPIX

Läbi aegade üheks paremaks profipoksijaks peetava Mike Tysoni kirev eraelu ja karjäär on alati tähelepanu pälvinud.

Tysonist sai 1986. aastal läbi aegade kõige noorem raskekaalu maailmameister (Tyson oli toona 20-aastane), kuid vaid kuus aastat hiljem mõisteti mees vägistamise eest vanglasse. Tysoni endise mänedžeri Rory Holloway sõnul oli selline asjade käik vältimatu ja tegelikult oleks pidanud rohkem naisi sarnaste süüdistusega Tysoni vastu kohtuteed alustama, kirjutatakse raamatus Taming the Beast: The Untold Story of Mike Tyson.

Holloway sõnul oleks Tysonist pidanud saama läbi aegade parim poksija, kuid tema suureks nõrkuseks olid naised ja see mehe hukutaski.  Holloway sõnul vaevles Tyson seksisõltuvuse käes.

«Ma teadsin, et poksiringis ei suuda teda keegi takistada. Nõrkus naiste vastu oli põhjuseks, miks ta ei tõusnud läbi aegade parimaks. Kõik tema otsused tulenesid naistest või seksist,» teatas Holloway.

«See oli ainult aha küsimus, kui keegi teda süüdistama asub. Ma arvan, et keegi ei oleks suutnud teda muuta,» lisas ta veel ning märkis, et teda üllatas vaid see, et rohkem naisi ei alustanud Tysoni vastu kohtuteed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles