Varrak: kehv visketabavus teeb võidu eriti magusaks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak.
Alar Varrak. Foto: Tairo Lutter

BC Kalev/Cramo teenis korvpalli Ühisliigas hooaja seitsmenda võidu, kui võõral väljakul mängiti lisaajal 75:65 üle Samaara Krasnõje Krõlja.

«Töövõit! Normaalaja lõpus oli ka natuke õnne. Suutsime neid kõik 45 minutit suruda ja kaitses hästi mängida. See oligi kaitse võit,» oli kalevlaste peatreener Alar Varrak rahul. «Samas meie visketabavus jättis soovida (kahepunktivisked 43 protsenti, kolmepunkivisked 18 protsenti) ja seetõttu on võidu üle eriti hea meel.»

Kui Samaara tegi kohtumise jooksul 21 pallikaotust, siis kalevlased kaotasid palli vaid kuuel korra. «Ega nemad meid väga ei surunud, ka Scott (Machado) juhtis mängu väga hästi,» põhjendas neid numbreid Varrak.

Kalevlaste juhendaja märkis, et Tallinnasse jäänud Oleksi Petšeroviga praeguses seisus põhimõtteliselt ei arvestata. «Ta peab end kõigepealt näitama. Kui ta seda võimalust ei kasuta, siis me teda ei registreerigi,» avaldas Varrak. «Praegu me temaga otseselt ei arvesta. Tema Tallinnas olek ei lähe klubile midagi maksma. Ta peab esmalt oma platsivälised asjad korda saama.»

«Kui ta tahab võistkonda saada, siis ta peab hakkama meiega järgmisel nädalal trenni tegema. Seejärel vaatame, kas teda on mõtet nimekirjadesse üles anda. Samal ajal vaatame ka mujal ringi,» lisas Varrak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles