Lehtla: olen leidnud inspiratsiooni ja motivatsiooni sporti edasi teha

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Lehtla
Kadri Lehtla Foto: Tairo Lutter

Laskesuusataja Kadri Lehtla tegi tänavuse hooaja senise parima stardi, kui ta saavutas Holmenkollenis toimunud MK-etapil 15 km distantsil 18. koha. Pärast võistlust avaldas Lehtla lootust, et see tulemus õnnestub tänavu ehk veel ülegi sõita.

«Päris rahul võistlusega ei ole. Oleks võinud ikka viimases tiirus kõik märgid pihta lasta,» jäi Lehtlat tänane üks möödalask häirima. «Sõidukiiruse koha pealt oli enne sõitu teada, et lõpu poole hakkab see langema. Esimestel oli hea sõita, kuna rada oli vel kõva, kuid lõpuks läks lumi pudruks ära. Alguses oli rajal hea tunne,» lisas numbri all 63 rajale läinud Lehtla.

Hiljutisel kodusel Otepää EMil tegi Lehtla mäletatavasti hea võistluse teatesõidus, kus ta tuli avavahetusest liidrina. «Praegu olen saanud sellisele positiivsele lainele. Olen saanud häid emotsioone ja niimoodi on hea MMile minna,» vaatas laskesuusataja ette 5.-15. märtsini Soome Kontiolahtis toimuvatele maailmameistrivõistlustele.

Kui vahepeal tikkusid Lehtlal pähe ka loobumismõtted, siis praeguseks on need peast pühitud. «Olen leidnud inspiratsiooni ja motivatsiooni sporti edasi teha. Pean tegema seda naudinguga. Minu puhul kipub olema nii, et kui liiga palju tahtma hakkan, siis ei tule midagi välja,» märkis eestlanna.

Laupäeval on Holmenkollenis kavas sprindid ning pühapäeval teatesõidud.

Tulemused:

1. Kaisa Mäkäräinen (Soome) 43.54,8 (0)

2. Darja Domratševa (Valgevene) +1.18,3 (1)

3. Veronika Vitkova (Tšehhi) +1.20,9 (0)

4. Laura Dahlmeier (Saksamaa) +2.28,2 (0)

5. Monika Hojnisz (Poola) +2.51,5 (0)

6. Julija Džõma (Ukraina) +3.20,4 (0)

....

18. Kadri Lehtla +4.51,2 (1)

52. Johanna Talihärm +7.53,1 (1)

86. Darja Jurlova +15.00,5 (8)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles