Leok sõitis kõvera lenkstangiga seitsmendaks

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok
Tanel Leok Foto: SCANPIX

Eesti krossisõitja Tanel Leok sai Hollandis peetud MM-etapil esimeses sõidus neljanda, teises seitsmenda ja kokkuvõttes kuuenda koha. Teises sõidus kukkus ta motika katki.




«Teises sõidus tuli mul suur kukkumine viiendalt kohalt ja langesin kaheksandaks. Lisaks tegin lenksu kõveraks ja eriti hea niimoodi polnud lõpuni sõita,» tunnistas Leok, kes üldplaanis jäi nädalavahetusega siiski rahule. «Kui see intsident välja jätta, olen sõiduga päris rahul.»

Esimese sõidu võitis Maximilian Nagl teise järjestikuse MM-tiitli kindlustanud Antonio Cairoli ja Steve Ramoni ees. Teises sõidus oli kiireim Cairoli, kellele järgnesid portugallasest üllatusmees Rui Gonçalves ja Ramon.

Kuigi maailmameistrivõistlustel on jäänud sõita veel kaks etappi, vaatavad meeskonnad põgusalt ka tulevikku. Reedel tuli pressiteade, et  Leoki praeguses meeskonnas LS Motors Honda sõidab uuest aastast Ken de Dycker. Leok pidavat aga läbirääkimisi TMiga.

«Läbirääkimised käivad ja enne Itaalia etappi peaks olema selge, kas saab asja või mitte,» kommenteeris Leok.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles