Lehtla parim koht jäi ühe lasu kaugusele

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Lehtla.
Kadri Lehtla. Foto: Kristjan Teedema

Laskesuusataja Kadri Lehtla tegi tänavuse hooaja senise parima stardi, kui saavutas Holmenkollenis toimunud MK-etapil 15 km distantsil 18. koha. Esimesed kolm lasketiiru puhtalt läbinud Lehtla hoidis viimase laskmise eel veel kümnendat kohta, kuid neljandas tiirus jäi üks märk siiski üles. Senise karjääri jooksul on ta kõrgemale küündinud vaid ühel juhul.

Lehtla MK-sarja parimaks tulemuseks on eelmisel hooajal Östersundis samuti 15 km distantsil saavutatud 15. koht. 18. on ta veel olnud ka hooajal 2011/12 Kontiolahtis toimunud jälitussõidus. Ühe trahviringi juures kaotas Lehtla eile võitjaks tulnud soomlannale Kaisa Mäkäräinenile 4.51,2ga. Kuna naiste 15 km distantsil võrdub üks möödalask ühe trahviminutiga, siis pilk tabelisse näitab, et puhaste paberitega lastes võinuks eestlanna olla lõpp-protokollis üheksas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles