Fotod: vastast jõuliselt töödelnud Chelsea täht pääses karistusest

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Londoni Chelsea serblasest kaitsja Branislav Ivanovic ei pea Inglismaa jalgpalliliidule oma tegutsemise eest vastust andma ning pääseb ühtlasi ka karistusest ja sellega kaasneda võivast mängukeelust.

Chelsea ja Evertoni vahelises kolmapäevaõhtuses liigamängus puhkes lõpuminutitel suuremat sorti rüselus, mille käigus serblane Ivanovic haaras karukallistusse Evertoni poolkaitsja James McCarthy. Kui McCarthy üritas Ivanovici haardest vabaks rabeleda, näis vähemalt Evertoni peatreeneri Roberto Martinezi arvates, nagu oleks serblane McCarthyt esmalt peaga müksanud ja seejärel õlast hammustanud. «See on vale käitumine ja selle eest tuleks näidata punast kaarti,» arvas Martinez pärast kohtumist.

Kohtunik Jon Moss vahejuhtumit enda sõnutsi ei näinud ega karistanud Ivanovici seetõttu ka kaardiga. Vastavalt reeglitele on alaliidu distsiplinaarkomisjonil sellisel juhul õigus uurimise algatamiseks, kuid seda ei tehtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles