Korjuse suurim konkurent: tiitli võitmine on nüüd raske

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus (keskel)
Kevin Korjus (keskel) Foto: renault-sport.com

Enne kaht viimast etappi Renault Eurocup 2,0 sarjas Kevin Korjusest 21 punktiga maha jääv Arthur Pic tunnistas, et tiitli võitmine saab olema raske.

«Et säilitada lootus tiitel võita, pean ma põhimõtteliselt viimased neli starti võitma. See saab olema väga raske, kuid mitte võimatu,» sõnas Pic.

Möödunud nädalavahetusel Hockenheimis võitis Korjus mõlemad sõidud ja Pi coli kolmas. Prantslane tunnistas, et Korjus oli seekord tema jaoks liiga kiire.

«Kevin ja Aaro (teise koha saanud Aaro Vainio – toim.) olid sel nädalavahetusel minust kiiremad, kuid ma pidin võtma need punktid, mis võimalik,» ütles Pic.

Korjus juhib sarja 130 punktiga. Teisel kohal olevat Pici edestab ta 21 silmaga ning Luciano Bachetat juba 40 silmaga. Tänavu on jäänud pidada kaks etappi ehk neli võistlussõitu, kus maksimumina on võimalus koguda 60 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles