Richard Anderson naaseb Rakverre

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Anderson.
Richard Anderson. Foto: Karli Saul

Rakvere Tarva korvpallimeeskonna peatreener Andres Sõber kutsub tagasi mullu samas pallinud Kanada keskmängija Richard Andersoni ning testib ameeriklasest tagamängijat Matt Halli.

32-aastane Anderson avaldas juba varem soovi meeskonnaga taasliituda, kuid küsis mullusest suuremat palka ja paremaid lepingutingimusi. Sõber polnud sellega nõus, palkas keskmängija kohale Viljar Veski ning eelmine nädal ka ameeriklase Drew Arnoldi. Paraku jäid Arnoldi esitused nädalavahetusel peetud turniiril kesisteks.

«Rääkisime uuesti Andersoniga ning jõudsime kokkuleppele – tingimused on samad mis mullu. 14. septembril jõuab ta Eestisse,» kinnitas Sõber. Kuna Arnoldiga on leping juba sõlmitud, jääb ta samuti esilagu meeskonda, ent pole võimatu, et talle otsitakse mõni kosilane.

Täna jõudis Rakverre ameeriklasest tagamees Matt Hall. 24-aastane 191 cm pikkune mees pallis mullu USAs PBL liigas, kus viskas 14 mänguga keskmiselt 6,1 punkti ja andis 0,9 söötu. Tegemist on Tarvas palliva Renato Lindmetsa sõbraga.

«Hall ostis ise lennupileti ja tuli kohale. Renato kiidab teda kõvasti – võrdleb Rain Veidemaniga. Võtan ta esilagu trenni ja vaatan, mis masti mehega tegelikult tegemist,» rääkis Sõber ja kinnitas, et ei rutta veel uue mehega lepingut sõlmima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles