TV6 näitab korvpalli MMi poolfinaale ja finaale

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sloveenia ja Austraalia vaheline korvpalli MMi kaheksandikfinaal
Sloveenia ja Austraalia vaheline korvpalli MMi kaheksandikfinaal Foto: SCANPIX

TV6 teatas, et  kanal näitab nädalavahetusel korvpalli maailmameistrivõistluste poolfinaale ja finaali.

Eeloleval laupäeval kell 18.55 ja 21.25 on eetris poolfinaalmängud ning pühapäeval kell 21.25 finaal.

Juba rohkem kui nädal on Türgis toimunud Korvpalli MM, mis tõi kohale 24 maailma paremat korvpalliriiki. 

Viasat Sport Balticu sporditoimetaja Kalev Kruusi kinnitusel tugevaid meeskondi jagub ja mida päev edasi, seda põnevamaks läheb. 

«Kuigi nii mõnedki superstaarid on meeskondadest puudu, on sportlik tase ootamatult ühtlane ja hea meel on öelda, et nn vastaste valijad on saanud juba asjad pakkida ja koju sõita; enam ei näe me sel turniiril Kreekat, kes alagrupi viimases mängus kaotas meelega Venemaale, kuid sai kohe kaheksandikfinaalis kaotuse Hispaanialt. Hispaania ongi selle turniiri tiitlikaitsja ja kindlasti ka üks soosikuid esikohale. Tõsi, alagrupis kaotati kaks mängu Prantsusmaale ja Leedule, kuid tänaseks on nemad jõudnud juba veerandfinaali,» rääkis Kruus.

Kruusi sõnul on äärmiselt raske öelda, kellest saab maailmameister: «USA, Serbia, Argentiina ja kodumeeskond Türgi - kõik nad loodavad võita finaali. Kindlasti ei saa maha matta ka väikeseid  - alagrupis kõik mängud võitnud Leedut ja peale Austraalia alistamist juba veerandfinaalis olevat Sloveeniat.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles