Dortmundi Borussia võitis Bundesligas taas

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dortmundi Borussia mängijad tähistamas Mainzi vastu löödud väravat.
Dortmundi Borussia mängijad tähistamas Mainzi vastu löödud väravat. Foto: SCANPIX

Dortmundi Borussia jalgpalliklubi teenis Bundesligas teise võidu järjest, kui eile hilisõhtul alistati koduväljakul 4:2 Mainz 05.

Kohtumine algas edukalt Mainzi jaoks, kui juba esimesel minutil viis Elkin Soto Jaramillo külalised juhtima. Teise poolaja neljandal minutil suutis Neven Subotic mänguseisu viigistada ning 55. minutil viis Marco Reus juba Dortmundi juhtima.

56. minuti lsuutis Yunus Malli veel mänguseisu viigistada, kuid Pierre-Emerick Aubameyangi 71. minuti ja Nuri Sahini 78. minuti väravad tõid võidu Dortmundile.

Viimati teenis Dortmund Bundesligas kaks võitu järjest, kui 29. augustil alistati 3:2 FC Augsburg ja 13. septembril 3:1 Freiburg.

Kui ülejäänud 21. vooru kohtumised on veel pidamata, siis tõusis Dortmund 22 punktiga 14. kohale. Mainz on 22 silmaga 13. Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi FC Augsburg läheb täna võõrsil vastamisi Bremeni Werderiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles