Kruusimäe: Tallinn sunnib Nõmme Kaljut nime muutma ja linna sümboolikat kasutama

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju pressikonverents, kus teatati koostööst Tallinna linnaga.
Nõmme Kalju pressikonverents, kus teatati koostööst Tallinna linnaga. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna linnavolikogu IRLi fraktsiooni liige Tarmo Kruusimägi teatas, et Tallinn sunnib Nõmme Kalju meeskonda tulevikus nime muutma.

«Pärast jaanuaris sõlmitud lepingut, millega Nõmme Kaljust sai Tallinna esindusklubi jalgpallis, rõõmustasid linna juhtpoliitikud taaskord suureneva tuntuse üle,» ütles Tallinna linnavolikogu liige Tarmo Kruusimäe (IRL). «Küll aga vaikiti sellest, mida leping klubile ja linnale kaasa toob.»

«Siiani ongi kokkuleppe kohta sõna võtnud ainult linna esindajad. Kindlasti oleks oluline teada ka, mida Roosad Pantrid ise asjast arvavad,» ütles volinik.

Kruusimäe sõnul on tänaseks teada, et kokkuleppe kohaselt peab Nõmme Kalju nimes esinema tulevikus sõna «Tallinn» ning lisaks on klubi kohustatud kõikides reklaammaterjalides ja ka võistlusvormil kasutama Tallinna sümboolikat.

«Milline kasu sellest Nõmme Kaljule tõuseb, ei ole teada,» tõdes volinik. «Ei tribüünide ega valgustuse arendamisse, mida klubi staadionil hädasti vaja oleks, linn ei panusta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles