New York Times ennustab: Wickmayer peaks Kanepi alistama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: SCANPIX

Eesti esireket Kaia Kanepi (WTA 32.) kohtub täna USA lahtiste tennisemeistrivõistluste 4. ringis belglanna Yanina Wickmayeriga (WTA 18.), kohtumine peetakse Louis Armstrongi nime kandva väljaku teise mänguna, esimene matš algab Eesti aja järgi kell 18.

Maineka ajalehe New York Timesi tenniseajakirjanikud on ajalehe blogis turniiri algusest peale päeva tähtsamatele matšidele eelvaate teinud ning üritanud ka võitjat ennustada. Tänasesse valikusse mahtus ka Kanepi ja Wickmayeri mäng ning suuremaid võidušansse nähakse Wickmayeril.

Ajalehe hinnangul on Kanepi näol tegemist naiste seas ühe jõulisema mängijaga, Wickmayer aga on üks paremaid kaitsemängijaid.

«Kanepil on lihtsalt suur mäng. Tema serv on üks paremaid, aeg-ajalt võib ta ka võrku hiilida, aga see pole tema tugevus,» kirjeldatakse 25-aastase eestlanna mängu. «4. ringi jõudmiseks üllataks Kanepi neljandana asetatud Jelena Jankovici. Kuigi kohtumine peeti tugevas tuules, näitab võit, kui hea Kanepi oma parematel päevadel olla võib.»

«Wickmayeril on üsna hea serv, aga tema tugevuseks võivad hoopis olla ta jalad,» analüüsiti belglannat. «Eelmise aasta üllatuslik poolfinalist on naiste tuuril üks kiiremaid mängijaid ning ta suudab kaitses uskumatuid palle ära tuua.»

Kokkuvõtteks kirjutati niimoodi: «Nagu läks nende kahe eelmises mängus aprillikuus Föderatsiooni karikasarjas, peaks Wickmayer ka nüüd võitma. Aga kui Kanepi mängib teisiti kui (Wickmayeri eelmine vastane) Schnyder ja on heas hoos, võib sellest kujuneda tõeline lahing.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles