Veideman: oleme õppinud Ühisliigas võitma

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman (viskel).
Rain Veideman (viskel). Foto: Tairo Lutter

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna tagamängija Rain Veideman tunnistas Ühisliiga kodulehele antud intervjuus, et meeskond on aastatega liigas karastunud ning nüüd suudetakse vastastega võrdselt mängida ka võõral väljakul.

«Oleme hakanud paremini mängima. Võib öelda, et Kalev on õppinud, kuidas Ühisliigas mänge võita. Ma isegi eimäleta, kas me eelmisel hooajal olime üldse võõrsil mõnele võidule lähedal. Nüüd oleme näidanud, et suudame võõrsil ka lisaajal võita,» viitas Veideman kolmapäevasele mängule, kus alistati 75:65 Samaara Krasnõje Krõlja.

Veidemani sõnul oli vahepeal meeskonnas keerulisem periood, kuna tiimist lahkus Rolands Freimanis, kuid praeguseks on asjad taas paika loksunud. «Rolands Freimanis lahkus hiljuti meie meeskonnast ja me pidime ümber organiseeruma ja õppima temata mängima. Lisaks sai Armands Škele vigastada. See kõik avaldas tulemustele mõju. Lubasime endale, et oleme rohkem keskendunud ja mängime organiseeritumat korvpalli. Praeguseks on näha, et see on tonud tulemust,» lisas Veideman.

Intervjuus mainiti ka seda, et tänavu on Kalev/Cramo võitnud Ühisliigas seitse kohtumist ning eelnevate aastate peale kogunes võite vaid kokku kaheksa. Tänavu ollakse aga play-off’is praeguse seisuga ühe võidu kaugusel.

«Sinna jõudmine ei ole võimatu. Kui vaadata meie mängukalendrit, siis meid ootavad ees mitmed kohtumised meeskondadega, kes on tabelis meie taga. Peame nendest mängudest võimalikult palju võite teenima. Kui suudame Jenisseid võita, siis parandame tunduvalt oma võimalusi,» lisas Veideman.

Kalev kohtub Jenisseiga täna kell 14.10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles