Hullud tulemused: Wolfsburgi ja Bayerni mängudes löödi kokku 17 väravat

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bayerni mängijad Arjen Robben (vasakul) ja Bastian Schweinsteiger lustisid HSV vastu.
Bayerni mängijad Arjen Robben (vasakul) ja Bastian Schweinsteiger lustisid HSV vastu. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas said täna võidu kirja nii tabeli liider Müncheni Bayern kui ka teisel kohal olev Wolfsburg, kuid seda erakordselt erineval moel.

Pärast talvepausilt naasmist kevadhooaega kaotuse ja viigiga alustanud, ent nüüd teise järjestikuse mängu võitnud Bayern sõitis kodus koguni 8:0 üle HSVst. Skoori tegid seejuures kõik Bayerni ründetähed, kaks väravat said kirja nii Arjen Robben, Thomas Müller kui ka Mario Götze. Ühe tabamuse lisasid Robert Lewandowski ja Franck Ribery.

Wolfsburg asus võõrsil Leverkuseni vastu tänu Bas Dosti kahele ja Naldo ühele tabamusele juba poole tunniga 3:0 juhtima ning näis, et sellega on mäng ka tehtud. Teise poolaja keskel läks aga tõeliseks väravatesajuks - Son Heung-Min lõi viie minutiga Leverkuseni poolel kaks väravat tagasi ning ehkki Dosti kübaratrikk kasvatas külaliste edu korraks taas kaheväravaliseks, vastas Son 67. minutil oma kolmanda väravaga. Viis minutit hiljem oli tablool juba viik, kui täpne oli Karim Bellarabi.

Viimane sõna jäi siiski Wolfsburgile, sest 82. minutil sai Leverkuseni kaitsja Emir Spahic teise kollase kaardi. Kümnekesi jäänud Leverkusen pidas vastu kolmanda lisaminutini, siis lõi Dost 5:4 ja Wolfsburg viis kolm võidupunkti ikkagi Leverkusenist endaga kaasa. Liigatabelis on Bayernil nüüd 52 ja Wolfsburgil 44 punkti.

Liigatabelis järgneb neile 36 punktiga Mönchengladbachi Borussia, kes võitis tänu Granit Xhaka üleminutite väravale kodus 1:0 Kölni. Neljas on 34 punktiga Schalke, kes kohtub õhtuses mängus Frankfurdi Eintrachtiga, ning viies Ragnar Klavani koduklubi Augsburg, kes jäi järjekordses väravaterohkes mängus 2:3 alla Bremeni Werderile.

Nii Schalkel kui ka Augsburgil on 34 punkti, Leverkusen on 32 punktiga kuues. 29 punktiga seitsmendal kohal olev Hoffenheim sai kodus 2:1 jagu Stuttgartist, võiduvärava lõi jällegi lisaminutitel Sebastian Rudy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles