Seksiskandaal võib Rooneyle maksta koha koondises

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney
Wayne Rooney Foto: SCANPIX

Inglismaa vutiäss Wayne Rooney võib tema ümber lahvatanud seksiskandaali tõttu kõrvale jääda Inglismaa EM-valikmängust Šveitsiga.

Koondise peatreener Fabio Capello on varemgi näidanud, et ei karda muidu põhikoosseisus mängivaid mehi isiklike probleemide tõttu koondisest välja jätta, vahendab Metro.

Eile kirjutasid kaks Inglismaa tabloidi, et 24-aastasel Rooney’l oli eelmisel aastal afäär 21-aastase lõbutüdruku Jenny Thompsoniga. Väidetavalt maksis Rooney neiule öö eest 1200 naelsterlingit ehk üle 22 000 Eesti krooni. Loo muudab hullemaks ka see, et samal ajal ootas Rooney abikaasa Coleen nende esiklast.

Rooney lendas küll koos ülejäänud koondisega Šveitsi, aga väidetavalt plaanib Capello Rooney’ga privaatselt vestelda, et näha, millises psühholoogilises seisundis mängumees selle skandaali tõttu praegu on ning seejärel otsustab, kas Rooney saab mängida või ei.  

Inglismaa mängib Šveitsiga homme õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles