Liverpool võitis karikasarjas, West Ham ja Stoke langesid

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli võiduvärava autori Adam Lallanaga (vasakul) koos tähistavad edu Martin Škrtel ja Philippe Coutinho.
Liverpooli võiduvärava autori Adam Lallanaga (vasakul) koos tähistavad edu Martin Škrtel ja Philippe Coutinho. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Inglismaa karikavõistlustel pääses kaheksa parema hulka Livepool, alistades kaotusseisust 2:1 teise kõrgliigaklubi Crystal Palace'i.

Kodus mänginud Palace asus 15. minutil Frazier Campbelli tabamusest juhtima ja selle seisuga mindi ka poolajapausile. Teisel poolajal pööras Liverpool aga tänu Daniel Sturridge'i ja Adam Lallana väravatele seisu enda kasuks ning jõudis järgmisesse ringi.

Sama hästi ei läinud kõrgliigaklubidel West Ham Unitedil ja Stoke Cityl. West Ham kaotas võõrsil koguni 0:4 West Bromwich Albionile, võitjate poolel lõi kaks väravat Brown Ideye ning ühe lisasid James Morrison ja Saido Berahino. West Ham pidi viimased kakskümmend minutit mängima vähemuses, sest Morgan Amalfitano saadeti punase kaardiga väljakult minema.

Stoke asus küll tänu Peter Crouchi väravale esiliigas mängiva Blackburni vastu juba 10. minutil juhtima, ent seejärel Joshua King viigistas ning poolaja lõpus sai Stoke'i kaitsja Geoff Cameron punase kaardi. Samast olukorrast määratud penalti realiseeris Rudy Gestede ning veel kaks kiiret väravat Kingilt teise poolaja alguses vormistasid lõpuks Blackburni kindla võidu.

Esiliigaklubide omavahelises mõõduvõtus jäi kõrgliigasse pääsu nimel heitlev Derby County koduväljakul 1:2 alla Readingile. Võiduvärava lõi 82. minutil Aiyegbeni Yakubu. Derby mängis suurema osa kohtumisest kümnekesi, sest juba avapoolaja lõpus sai teise kollase kaardi Stephen Warnock.

Homsetes kaheksandikfinaalides kohtuvad veel Aston Villa ja Leicester, Bradford City ja Sunderland ning Londoni Arsenal ja Middlesbrough. Esmaspäeval on viimases mängus vastamisi kolmanda liiga klubi Preston North End ja Manchester United.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles