Tuntud Eesti MMA-võitleja saadeti kokaiiniäri eest aastateks vangi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Ivanov
Dmitri Ivanov Foto: Maiken Staak

Harju maakohus saatis sel nädalal pikaks ajaks vangi kaks meest, kes korraldasid aasta tagasi Hollandist kahe kilo kokaiini Eestisse smugeldamise.

Kohus mõistis narkokuriteos süüdi Andres Liinsoo (29) ja Dmitri Ivanovi (31), kellest esimene sai üheksa aasta, ühe kuu ja 26 päeva pikkuse vangistuse ning teine kaheksa-aastase vangistuse, kirjutab ERRi uudisteportaal. Riigiprokurör Andres Ülviste taotles kohtuvaidluses meestele aasta võrra pikemaid vangistusi.

Koos eelmistega anti sama süüdistusega kohtu alla ka Priit Karotamm (24) ja Kristo Kosenkranius (21), kuid nende osas eraldas kohus materjalid süüasja lahendamiseks kokkuleppemenetluses. Keskkriminaalpolitsei tabas mehed mullu veebruaris ja märtsis, kahtlustades neid ligi kahe kilo kokaiinipulbri käitlemises ja Hollandist Eestisse toimetamises.

MMA-maailmas võistlejanime «The Machine» all tuntud Dmitri Ivanov oli enne kuritegelikule teele asumist üks Eesti tuntumaid vabavõitlejaid, kes viimastel aastatel treenis Hollandi klubis Combat Sports Academy. Eestis võistles Ivanov viimati eelmise aasta aprillis MMA Rajul, kus ta tegi itaallase Leonardo d'Auria vastu matši käigus kohtunike hinnangul keelatud võtte ja diskvalifitseeriti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles