Chelsea mängis PSGga 1:1 viiki, Bayern ja Šahtar väravaid ei löönud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Meistrite liigas lõppes talvine mängupaus ja jätkati kaheksandikfinaalidega. Pariisi Saint-Germain ja Chelsea mängisid 1:1 viiki - avapoolajal viis Chelsea kaitsjate John Terry, Gary Cahilli ja Branislav Ivanovici efektne kombinatsioon külalised juhtima, kuid teise poolaja alguses viigistas Edinson Cavani seisu. Donetski Šahtari ja Müncheni Bayerni kohtumises jäid väravad löömata, märkimisväärseimaks sündmuseks oli Bayerni poolkaitsja Xabi Alonso 65. minutil saadud punane kaart. Kordusmäng peetakse mõlemas paaris 11. märtsil.

Paris Saint Germain - Londoni Chelsea 1:1

Väravad: 54. Edinson Cavani - 36. Branislav Ivanovic

Donetski Šahtar - Müncheni Bayern 0:0

Eemaldamine: 65. Xabi Alonso

Mängude käik:

PSG algkoosseis: Sirigu, van der Wiel, Marquinhos, Thiago Silva, Maxwell, Verratti, David Luiz, Matuidi, Lavezzi, Ibrahimovic, Cavani

Chelsea algkoosseis: Courtois, Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta, Ramires, Matic, Willian, Fabregas, Hazard, Costa.

Šahtari algkoosseis: Pjatov, Šrna, Kucher, Rakitskii, Ševtšuk, Fred, Fernando, Costa, Teixeira, Taison, Adriano

Bayerni algkoosseis: Neuer, Rafinha, Boateng, Alaba, Bernat, Alonso, Schweinsteiger, Robben, Götze, Ribery, Müller.

MÄNGUD ON ALANUD!

10. min - Matuidi ja Ibrahimovic saavad paarikümne sekundi jooksul järjest peaga löögile, kuid Courtois tõrjub. Ühtlasi on tegu mängu esimeste pealelöökidega.

11. min - rahulikult on alanud ka teine mäng, alles nüüd avaneb Thomas Mülleril esimene poolvõimalus, aga löök läheb mööda.

25. min - Ehkki Šahtari meeskond ei ole koguni kaks ja pool kuud mänginud, tehakse Bayernile väga head survet ega lasta sakslastel vabalt söötu veeretada. Rakitskii teeb ka ukrainlaste esimese pealelöögi, kuid Neuer tõrjub. Palli valdamise protsent on siiski koguni 75-25 Bayerni kasuks.

30. min - Hazard annab terava tsenderduse värava ette, kuid Sirigu püüab. Paar minutit hiljem on ohtlik olukord tekkimas taas Chelsea värava all, aga pall ei jõua Ibrahimovicile.

31. min - Mülleril avaneb penaltipunkti lähistel pealelöögivõimalus, aga pall lendab üle värava

33. min - Cavani lööb nurgalöögi järel peaga teravalt eesmise ristnurga suunas, aga Courtois teeb suurepärase tõrje! Mängu seni parim võimalus.

35. min - Chelsea asub 1:0 juhtima!!!

Värava toob kaitsjate koostöö - Terry tsenderdab, Cahill lükkab palli kannaga efektselt otse õhust edasi ja Ivanovic suunab palli peaga Sirigule püüdmatult võrku.

45. min - Ibrahimovicil on karistusala nurga juures kasutada karistuslöök, aga terav pomm lendab üle värava.

AVAPOOLAEG LÄBI

Chelsea juhib võõrsil PSG vastu 1:0, Šahtari ja Bayerni mängus on väravad seni löömata

53. min - 1:1, PSG viigistab! 

Matuidi saadab tsenderduse karistusalasse ja Cavani suunab selle peaga väravasse!

59. min - PSGl on võimalus juhtima minna, kuid Ibrahimovici löögi tõrjub Courtois ja Lavezzi katse blokeerib Azpilicueta

Lvivis on seis ka tunni aja möödudes seis endiselt 0:0

65. min - Bayern jääb kümnekesi, sest Xabi Alonso saab teise kollase kaardi ja saadetakse väljakult minema!

Xabi Alonso jaoks on seejuures tegu karjääri sajanda Meistrit liiga mänguga

68. min - Luiz saab peaga löögile, Courtois lükkab palli üle värava. Pärast viigistamist on PSG olnud selgelt ohtlikum pool, aga Courtois teeb Chelsea väravas head mängu.

82. min - Cavani teeb suurepärase soolo, kuid lööb ülinapilt tagumisest postist mööda

85. min - Bayerni mängust ei paista eriti välja, et nad ühemehelises vähemuses oleksid, kuid praegune 0:0 viik sobib neile asjaolusid arvestades kenasti.

Ka PSG ja Chelsea mängus ei taha kumbki pool enam liigseid riske võtta.

90.+2. min - Ibrahimovic saab veel peaga löögile, aga Courtois teeb taas suurepärase tõrje!

MÄNGUD LÄBI!

PSG - Chelsea 1:1, Šahtar - Bayern 0:0

Chelsea on kindlasti rahul võõrsil löödud väravaga, ligi pool tundi ühemehelises vähemuses mänginud Bayern ei saa samuti tulemuse üle nuriseda

Enne mänge: 

Samade paaride korduskohtumised peetakse 11. märtsil. Homme kohtuvad omavahel järgmistes kaheksandikfinaalides Schalke – Madridi Real ja FC Basel 1893 – FC Porto.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles