Korjus ja Piirimägi alustasid Hispaanias hooaega edukalt

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Korjus.
Kaspar Korjus. Foto: Markor Meedia

Neli Aix Racing teami kardisõitjat alustasid hooaega Hispaanias Campillose kardirajal, kus sõideti iga-aastane Rotax Winter Cup.

Rotax Junior klassis osalesid Kevin Korjuse noorem vend Kaspar Korjus ja selles klassis oma esimest hooaega sõitev Siim Leedmaa. Nii treeningutel kui kvalifikatsioonis näitas head hoogu Kaspar Korjus, lõpetades ajasõidu 14. kohaga. Leedmaa kohaks kvalifikatsiooni järel oli 42. Laupäeval sõideti eelsõidud, kus edasi finaali pääses otse 28 parimat, ülejäänud pidid koha finaali lunastama lohutussõidust. Kõige napimalt jäi otse finaalist välja just Korjus, kes peale eelsõite oli 29.

Lohutussõit laabus  Aix Racingu sõitjal suurepäraselt ja koht finaalidesse oli tagatud. Oma debüütvõistlust Rotax Junior klassis teinud Leedmaale jäi seekord finaaliuks suletuks, aga 37. koht on kindlasti tulemus, millega noormees võis rahule jääda. Eelfinaalis tegi Korjus suurepärast tööd ja tasuks 21. koht. Finaalis tuli tal mõned kohad tagasi anda ja nii tuli hooaaja avavõistluselt Korjusele 26.koht.

Rotax Max klassis näitas tasemel sõitu Aix Racing Teami piloot Sten Dorian Piirimägi, kui kvalifikatsioonist tuli kirja kõva 5. aeg. Sama kohaga väljus Piirimägi ka eelsõitudest. Eelfinaalis pidi eestlane mõned kohad loovutama ja tulemuseks 8. koht. Finaalis suutis Piirimägi positsiooni ühe koha võrra parandada ja saada 7. koha, see on talle ühtlasi välisvõistluste parim tulemus. Rotax Max klassis osales veel ka neljas Aix Racing teami sõitja Hannes Tammpere, kes 34 sõitja konkurentsis saavutas 27. koha.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles