Viljandi tõusis käsipalliliigas liidritega ühele pulgale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall.
Käsipall. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti käsipallimeistrivõistluste 16. vooru esimeses kohtumises sai Viljandi HC kodus 35:28 (19:11) jagu Aruküla SK meeskonnast.

Võitjate resultatiivseimad mängijad olid Ott Varik 7 ja Kristo Järve 6 ning kaotajatel Andre Sild 6 ja Rasmus Varik 5 tabamusega.

Viljandi peatreener Marko Koks: «Me ei saanud ennast kohe käima ja lasime alguses vastasel palju skoori teha. Leidsime oma rütmi 7. minutil seisul 5:5 ning otsustasime mängu saatuse juba avapoolajaga, mille võitsime kaheksa väravaga. Päris rahule siiski jääda ei saanud, sest nooremad vahetusmehed tegutsesid kohtumise lõpus lohakalt ja neil puudus enesekindlus. Turvalises eduseisu on küll raske mängu sekkuda, aga oma võimalust tuleks paremini ära kasutada.»

Aruküla juhendaja Toivo Järv: «Seekord meil võimalust polnud, aga enda taseme mängisime välja ning kohtumisest jäi üldjoontes positiivne mulje. Kaitses võinuksime küll paremini tegutseda, kuid teisalt pidime läbi ajama Siim Soometa. Rünnakutel tundsime puudust Rauno Esopist.»

Tabeliseis: Põlva Serviti 26 (15-st mängust), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 26 (15), Viljandi HC 26 (16), HC Viimsi/Tööriistamarket 20 (15), Valga Käval 9 (15), SK Tapa 6 (15), Audentes 5 (15), Aruküla SK 4 (16) punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles