Fotod: Miss Valentine´i välisvõistlejad pidasid esimese treeningu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Valentine'i võimlemisturniiri  osalejad USAst ja Kanadast pidasid esimese treeningu.
Miss Valentine'i võimlemisturniiri osalejad USAst ja Kanadast pidasid esimese treeningu. Foto: Riinu Liis Lajal

Eile saabusid Miss Valentine'i võimlemisturniiri esimesed osalejad USAst ja Kanadast. Täna pidasid paljud väliskülalised Tartus reedel algavate võistluste eel esimese treeningu.

Reedest pühapäevani Tartus ALeCoq spordimajas toimuval Miss Valentine'i turniiril ja rühmvõimlemise MK-etapil osalevad kokku 32 riigi võimlejad.

Eile Los Angelesest saabunud USA võimlejad rõõmustasid, et lõpuks õnnestus neilgi Tartusse jõuda. «Oleme juba varem tahtnud Miss Valentine'ile tulla, kuid siiani pole see võistlusgraafiku tõttu sobinud. Meie võimlejad on igal juhul väga põnevil,» sõnas USA iluvõimlejate treener Marina Kukhta. 15-aastane USA iluvõimleja Brigita Budginas lisas, et suurimaks üllatajaks on Eestis kohalik ilm: «Los Angeleses oli lahkudes üle 25 soojakraadi. Siinse külmaga peab pisut harjuma.»

Teiste hulgas astuvad kolmapäeva jooksul Tartus võistlustulle mitmekordne MM-medalist ja 2013. aasta rõngakava maailmameister Anna Rizatdinova Ukrainast, tema võistkonnakaaslane, MM-pronks Viktoria Mazur, maailma edetabeli seitsmes võimleja Marina Durunda Aserbaidžaanist, USA valitsev meister Jasmine Kerber ning Aasia mängude proksmedalist Viktoria Gorbunova Kasahstanist.

Samuti on kohal kogu maailma rühmvõimlemise paremik, eesotsas eelmise aasta maailmameistri «Madonna» naiskonnaga Venemaalt. Eesti võimlejatest püüab MK-etapil medalit VK Janika «Sunshine» naiskond.

Miss Valentine'i turniir toimub juba 21. korda. 1995. aastal alguse saanud turniir on läbi aastate kasvanud üheks populaarseimaks võimlemisvõistluseks üle maailma.

Miss Valentine 2015

20.-22. veebruaril, Tartus A. Le Coq'i spordimajas

Ajakava: http://missvalentine.eu/schedule/

20. veebruar: eelvõistlused ja MK-etapi poodiumitreening

21. veebruar: eelvõistlused ja MK-etapi eelvõistlus

22. veebruar: finaalid

Piletid: 3-10€

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles