Video: ManUs põrunud Anderson vajas pooletunnise mängu järel hapnikumaski

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anderson (keskel) Manchester Unitedi särgis väravat tähistamas.
Anderson (keskel) Manchester Unitedi särgis väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi endine poolkaitsja Anderson, kes langes juba Inglismaal kehakaalu ja füüsilise vormi tõttu pilgete ohvriks, ei näi olevat vastupidavust kuigivõrd parandanud.

Manchesteris juba eelmisel hooajal pingipoisiks taandunud ja veebruaris lõpuks kodumaa klubi Internacionaliga nelja-aastase lepingu sõlminud 26-aastane Anderson pidas La Pazis peetud Copa Libertadorese kohtumises Boliivia klubiga The Strongest vastu kõigest 36 minutit ja oli sunnitud seejärel pingile tulema. Kõrgmäestiku hõre õhk mõjus brasiillasele nii kehvasti, et teda turgutati pingil koguni hapnikumaskiga.

Manchester United maksis 2007. aastal Andersoni eest Portole koguni 26 miljonit naela, ent brasiillane oli pidevalt hädas vigastustega ning näitas vaid üksikutel hetkedel, miks United temas tulevikumeest nägi. 2010. aastal sai poolkaitsja ränga põlvevigastuse ning tegi järgmisel aastal uuesti põlvele viga. Unitedi eelmine peatreener David Moyes talle klubis kohta ei näinud ning saatis Andersoni laenule Itaalia kõrgliigaklubisse Fiorentinasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles