Tuntud sportlased ja treenerid toetavad Keskerakonna kurssi spordi arendamisel

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: Timo Anis

Ligi sada Eesti sportlast ja spordiga seotud inimest andsid oma allkirja avaldusele, et toetada Tallinna linnavalitsuse kurssi viia linn sportlike, tervete ja roheliste pealinnade esirinda.

Teiste seas on allakirjutanute hulgas ralliäss Ott Tänak, tippvehkleja Erika Kirpu, Rakvere Tarva korvpallimeeskonna peatreener Andres Sõber, Pärnu Võrkpalliklubi juhendaja Avo Keel, Nõmme Kalju peatreener Sergei Terehhov, iluuisutamise treener Anna Levandi ja maadlustreener Martin Plaser, vahendab Tallinna TV kodulehekülg.

Eilses Tallinna TV otsesaates ütles linnapea Edgar Savisaar, et avaldusele alla kirjutanud sportlased kutsuvad inimesi üles andma oma hääle Tallinnas pikalt võimul olnud Keskerakonnale.  

Käesoleval aastal kavatseb Tallinn spordirajatiste renoveerimiseks kulutada 5,5 miljonit eurot. Tänavu alustatakse Kalevi spordihalli ja Sõle spordikompleksi renoveerimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles