Toobali meeskonna mäng liigub ülesmäge

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal
Kert Toobal Foto: CEV

Kui vahepealsete kuudega lisandus Eesti koondise sidemängijast kapteni Kert Toobali pähe hulgaliselt halli juuksekarvu, siis praeguseks on olukord Türgimaal märgatavalt paranenud. Viimases kahes voorus on Inegöli Belediyespori meeskond küll vastu pidanud võtma küll kaotuse, kuid tasavägised 2:3 lahingud näitavad seisu paranemist.

«Mängupilt on paranenud, seda tunduvalt. Ja see on positiivne,»oli Toobal rõõmus. Viimati alistuti laupäeval 2:3 (otsustav geim 18:20) Toobali eelmise hooaja koduklubile Gümüshane Torulile. Sidemängija tõi meeskonna kasuks viis punkti - 3 rünnakul ja 2 blokiga, vahendas portaal volley.ee.

«Rohkem punkte oleks ikka tahtnud saada, aga sain taaskord teada, kuidas on Torulis mängida, kui pole kodumeekond,» vihjas Toobal keerulistele oludele, meenutades: «Eelmisel aastal võitsime ka päris mitu mängu tänu välisele abile.»

Kuigi mängupildi paranemine pani Toobali rõõmustama, siis sõit Torulisse mitte niivõrd. «See on väga vastik koht mängimiseks ja reisimiseks. Sõitsime sinna bussi, praami ja lennukiga kokku 13 tundi,» selgitas Toobal. Toruli fännide kohta ütles mängumees, et väga vaenulikud nad polnud, aga mängu ajal jagus neil ka Toobali suunas «meelitusi.»

Enda meeskonna suurimaks muutuseks peab Toobal uute temporündajate kasutamist: «Nad ikka tunduvalt ohtlikumad ja tänu nendele on teistel ka rohkem ruumi. Temposse riskin ka päris palju anda, aga seda saab teha ainult nende kahe mehega.»

Neli vooru enne põhiturniiri lõppu on Inegöl kogunud 11 punkti ja hoiab 10. kohta, järgmises voorus ootab ees väga suure tähtsusega kohtumine 9. positsioonil paikneva Gaziantep Sahinbey meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles