Rootsi õnn ja Norra õnnetus

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlotte Kalla.
Charlotte Kalla. Foto: SCANPIX

Kuigi Norra suusakoondise käsutuses on kõik vahendid ja võimalused, mida üks murdmaasuusatamise koondis võib endale soovida, sõltub edu või ebaedu ikkagi paljuski inimestest. Murdmaasuusatamise MMil Falunis tegi Norra määrdetiim naiste 10 km vabatehnika sõidu eel valed valikud ja sellega rikuti oma ässade võimalus osaleda suures mängus.

Heidi Weng oli 22., Therese Johaug 27., Marit Bjørgen 31., Astrid Jacobsen 33. «P****s päev… täna ei olnud meil sobilikke suuski,» nentis Bjørgen Norra meediale. «Määrdemehed töötavad täie võimsusega varahommikust hilise õhtuni. Täna nad ebaõnnestusid, kuid see on üks osa mängust.»

Ka Johaug jäi vähemalt sõnades vaoshoituks ega hakanud äpardunud määrdemehi sarjama. «Nad näevad kõvasti vaeva, et meil oleksid head suusad. Kahju, et nii läks … ma ei mäletagi, millal ma viimati lõpetasin võistluse 27. kohal,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles