Faluni MMil algatati mõrvajuurdlus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pealtvaatajad Faluni MMil. Kohalik politsei ei välistanud, et ka surnult leitud meesterahvas võis olla suusatamise fänn.
Pealtvaatajad Faluni MMil. Kohalik politsei ei välistanud, et ka surnult leitud meesterahvas võis olla suusatamise fänn. Foto: SCANPIX

Rootsis, Falunis peetakse praegu suusaalade MMi ning kohalik politsei on algatanud uurimise, et selgitada välja, kas võistluseid võõrustavast linnast leitud surnukeha võib olla suure suusapeoga seotud.

Täna varahommikul umbes kell 7.30 leiti Faluni raudteejaama lähedal asuva silla juurest seni veel tuvastamata mehe surnukeha. Kuna parajasti võõrustab Falun suusaalade MMi, kinnitas kohaliku politsei esindaja, et hukkunu võis olla MMiks kohale sõitnud suusahuviline.

«Me ei saa 100% kindlad olla mehe identiteedis, aga meil on teooria, mille järgi on ta 55-aastane meesterahvas, kes ei ole siitkandist pärit,» rääkis kohaliku politsei esindaja täna pärastlõunal. «Loomulikult võib see nii olla, tegemist on võimalusega, mida peame uurima,» kinnitas politsei kõneisik väidet, mille järgi võis hukkunu olla Falunisse sõitnud suusaalade MMi vaatama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles