Kullamäe eurohooaja viimase mängu järel: saime tänaste ülesannetega hakkama

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe.
Gert Kullamäe. Foto: Kristjan Teedemaa

Vabariigi sünnipäeval võõrustas Tartu Ülikool/Rock hooaja viimases EuroChallenge mängus hollandlaste SPM Shoetersit ja kodusaalis võeti 71:64 võit. Rocki peatreener Gert Kullamäe sõnas kohtumise järel, et tema tänaseks taktikaks oli proovida erinevaid kooslusi.

«Tänasele mängule seadsime mõned ülesanded: tahtsin platsil proovida korraga mängitada mõlemat mängujuhti ja proovisin ka (Joosep) Toomet ja (Karolis) Petrukonist koos platsile panna,» rääkis Kullamäe.

«Samuti oli plaan anda noorematele palju minuteid ja Saimon Sutt sai selle ülesandega väga hästi hakkama. Ja loomulikult tahtsime mängu võita ja nii teha tänane pidupäev spordisaalist väljaminejatele veel rõõmsamaks. Saime nende ülesannetega hakkama ja keskendume nüüd täismahus neljapäevale (Rock kohtub Balti liigas, sest seal tuleb raske seeria,» lisas Kullamäe.

Üleplatsimees Janar Talts viskas 21 punkti ja võttis kaheksa lauapalli. Joosep Toome ja Tanel Kurbas tõid võrdselt 10 punkti, Toomele ka kuus lauapalli. Hea esituse tegi ka Sutt, kogudes 28 minutiga üheksa punkti ja kuus lauapalli. SPM Shoetersi parim oli Ralf De Pagter 10 punktiga.

TÜ/Rockile oli see teiseks vahegrupi võiduks nelja kaotuse kõrval. See annab vahegrupis kolmanda koha Saratovi Avtodori ja alagrupi võitnud Fraport Skylinersi järel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles