Väravavahi kaotus halvas Anieri koduklubi mängu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier.
Henri Anier. Foto: Liis Treimann

Kuigi Henri Anieri koduklubi Dundee United lootis Šotimaa jalgpalli kõrgliiga tagantjärgi mängitud 22. vooru kohtumises tabelis oma ees kolmandal kohal asuva Invernessiga vahet vähendada, läks see neil varakult vähemusse jäämise tõttu lõrri.

Dundee alustas kodus peetud mängu hästi, ent juba kuuendal minutil jäädi vähemusse, kui väravavaht Michal Szromnik läbisöödu saanud ründaja maha tõmbas ning punase kaardi sai. Sülle kukkunud võimaluse kasutas Inverness perfektselt ära, asudes penaltist matši juhtima, kirjutab Soccernet.ee.

74. minutil tõi paremkaitsja Ryan McGowan tabloole aga viigiseisu ja kuigi viimastel minutitel oli Inverness lähedal oma teisele väravale, suutsid võõrustajad külalisi taltsutada.

Eesti koondise ründaja Henri Anier alustas vahetuspingilt ning sekkus platsile 84. minutil. Liigatabelis on United 26 mängust saadud 46 punktiga endiselt neljas, Inverness on ühe enam peetud matšiga saanud kokku 53 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles