Kanepi: muidugi olen pettunud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: SCANPIX

Eesti esireket Kaia Kanepi pidi USA lahtiste tennisemeistrivõistluste veerandfinaalis tunnistama seitsmendana asetatud venelanna Vera Zvonarjova paremust.

Zvonarjova võitis keerulistes oludes peetud matši 6:3, 7:5.

«Muidugi olen pettunud, nagu ikka pärast kaotust,» tunnistas Kanepi Postimehele. «Samas, Wimbledoniga päris võrrelda ei saa, siis oli ikka palju valusam kaotus.»

Mäletatavasti kaotas Kanepi Wimbledoni veerandfinaalis viiest matšpallist hoolimata Petra Kvitovale.

Arthur Ashe’i nimelisel peaväljakul puhus täna sarnaselt laupäevaga üsna tugev muutliku suunaga tuul, mis eestlannale ka lõpuks saatuslikuks sai. «See oli väga võitluslik mäng, aga tuul oli nii kõva ja see mõjutas meid mõlemaid,» arutles mängu jooksul koguni 60 lihtviga teinud Kanepi. «Üritasin teda suruda, aga täna oli tema parem.»

Kui laupäeval neljandana asetatud Jelena Jankoviciga mängides sai Kanepi serblannaga võrreldes tuulega märksa paremini hakkama, siis seekord tuli Zvonarjova keerutava tuulega paremini toime. «Tõsi, nii oli,» tõdes Kanepi. «Ma ei leidnud seda õiget tunnetust ega kontrolli palli üle.»

Kokkuvõttes jäi Kanepi turniiriga siiski rahule. «Praegu olen küll pettunud, aga koju tulen ikka positiivsete mõtetega,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles