Eesti naiskonnad lõpetavad Balti liiga põhiturniiri võõrsil

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli naiskond.
Tartu Ülikooli naiskond. Foto: volley.ee/Harles Kiveste

Nädalavahetusel püüavad Eesti naiskonnad võrkpalli Balti liigas punktilisa võõrsil, kui kahel korral tulevad  väljakule Tartu Ülikool/Eeden, Famila/Võru Võrkpalliklubi ja Kohila Võrkpalliklubi ning kolmel korral TTÜ.

Põnevaim on võitlus esikohale, millele on kaks pretendenti - Kohila ja Achema, vahendab volley.ee. Mõlemad eelpool nimetatud naiskonnad on pidanud 18 mängu, kuid Eesti esindusel on kirjas 49 ja Leedu naiskonnal 48 silma. Kõik võib saada selgeks laupäeval, kui omavahel minnakse vastamisi Leedus. Kohila võistkonna kolme võidupunkti korral saavutatakse põhiturniiril esikoht, teiste tulemuste korral selgub paremusjärjestus pühapäeval. 

Kolmandale kohale heitleval TTÜ-l on pidamata veel kolm kohtumist, millest esimene on kavas juba täna võõrsil Ezerzemega. Tartlannad saavutavad põhiturniiril suure tõenäosusega viienda koha, Võru esindusel on võimalus tõusta kuuendaks.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles